Емоции и сълзи в очите на шефа в новия епизод на предаването

За втори път в „Шеф под прикритие“ влиза Даниел Бачорски, управител и собственик на фирмата за професионално почистване „Бонанза-Бачорски“. След сериозното разрастването на фирмата, която вече работи не само в столицата, но и в цялата страна, шефът решава, че е време да провери и ръководните кадри на екипите. Служителите на компанията знаят, че се снима филм и въобще не предполагат, че шефът им е приел за втори път предизвикателството да бъде под прикритие.

В първия ден от изпитанието Даниел Бачорски решава да провери Кирила Андрианова, която е ръководител на един от мобилните екипи. Без да губи време Кирила започва със задачите към новия си колега, като му показва до най-малък детайл какво трябва да бъде почистено в апартамента, в който се намират. Най-голямо предизвикателство се оказва тоалетната, а шефът под прикритие влиза в ролята на доста непохватен служител. Как ще реагира Кирила и ще запази ли спокойствие, вижте в епизода от 25.03.2020г. – 22.00 ч. в ефира на NOVA.

Почистването на тоалетната ще се стори като детска игра на Бачорски, който със сигурност не е подготвен да се срещне със следващия си служител – Албена и изненадите, които тя му поднася. Отношението й към работата е доста негативно и това се пренася и в отношението й към посетителите на мола, където тя почиства. Следват още недопустими грешки и дори повишаване на тон от страна на Албена, което за малко не изважда шефа от прикритието му. Как реагира Бачорски и какви ще са последствията за служителката му, ще разберем в края на новия епизод на предаването.  

В третия ден от прикритието си Даниел проверява Елица, която е мениджър на един от обектите. По нейн адрес са идвали много оплаквания и шефът иска сам да се увери в нивото на работата ѝ. Тя го познава много добре и за да не го разкрие той изпраща брат си. Как ще подходи Елица към провокациите на новия служител? И какво се крие зад строгия й поглед, за да накара шефът под прикритие да вземе нови решения относно развитието на бизнеса си?

В последния ден от предизвикателството „Шеф под прикритие“ Даниел Бачорски се отправя към един от новите обекти за фирмата, където ще се запознае с Таня. Тя е изключително притеснена, но въпреки това си върши съвестно работата и се старае максимално добре да обясни естеството й на новия служител. Таня изненадва Даниел след като му казва, че има шест деца и е дошла от Лом, за да работи и да се грижи за тях.

*снимки, текст и видео : NOVA TV